Terugblik #5: reizende bomen, beelden en mensen, en de toekomst van ons voedsel - AFFR
9–13 okt 2024
film • stad • architectuur

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

AFFR opgenomen in Cultuurplan
2025 – 2028

AFFR heeft een positief - en zelfs lovend - advies gekregen van de Adviescommissie Cultuurplan voor de periode 2025-2028, en dat is zeker iets om trots op te zijn: “Architectuur Filmfestival Rotterdam (AFFR) is de laatste jaren uitgegroeid tot het…
Lees meer

EEN TERUGBLIK OP ZONDAG 9 OKTOBER

Terugblik #5: reizende bomen, beelden en mensen, en de toekomst van ons voedsel

Op de laatste dag van de best bezochte editie van AFFR tot nu toe stonden onder meer Taming the Garden, A Marble Travelogue en een interview met Kadir van Lohuizen op het programma. Een terugblik op afgelopen zondag, tot ziens op AFFR 2023!

 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR

Afgelopen zondag was de laatste dag van AFFR 2022. Op het programma onder meer de veelgeprezen documentaire Taming the Garden, de reis van een blok marmer in A Marble Travelogue en het shortsprogramma Travelogue van Galerie de Jaloezie. Ook gaf Frits van Gierstbergen van het Nederlands Fotomuseum een lezing over het werk van Johan van Keuken en interviewde curator Jord den Holland fotograaf en filmmaker Kadir van Lohuizen over zijn nieuwste project. En: de laatste filmintroductie van festivaldirecteur Joep Mol – een moment dat we niet ongemerkt voorbij konden laten gaan.

film • stad • architectuur 9 - 13 okt. 2024