Terugblik #4: vaders, zonen, en de Russische Architectuur nu - AFFR
9–13 okt 2024
film • stad • architectuur

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

EEN TERUGBLIK OP ZATERDAG 8 OKTOBER EN EEN PREVIEW VAN VANDAAG

Terugblik #4: vaders, zonen, en de Russische Architectuur nu

Een drukbezochte AFFR gisteren, met een films over (groot)vaders en (klein)zonen, de reis van een blok marmer, én met een indrukwekkende blik op de huidige staat de Architectuur in Rusland. Voor nu alvast een terugblik op gisteravond en een preview van de hoogtepunten van vandaag. Tot ziens op AFFR!

 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR

Gisteren op het AFFR: films over (groot)vaders en (klein)zonen, de reis van een blok marmer en het China van nu. Diepe indruk maakte de presentatie van Asya Zolnikova, journalist voor Meduza en de Architect, over de staat van de Russische Architectuur onder het regime van Poetin, en de daaropvolgende vertoning van GES-2 door Nastia Korkia. Ook bijzonder was de screening van Archined Classic a Bothersome Man – op 35 mm film!

Speel Video
 - AFFR

Elke dag lichten Sophie Stravens en het AFFR-team een aantal films, debatten en specials voor je uit. In de AFFR TODAY van zondag 9 oktober:

Nederlands Fotomuseum – Van Der Keuken en zijn blik op de stad, Taming the Garden, Cane Fire & Listen to the Beat of Our Images en Kadir van Lohuizen: Food for Thought.

tickets & info

tickets
Loading...
film • stad • architectuur 9 - 13 okt. 2024