Terugblik #4: vaders, zonen, en de Russische Architectuur nu - AFFR
4–8 okt 2023
film • stad • architectuur

Festival 2022 – Programma

In een wereld die op zijn kop staat, waar de uitdagingen immens zijn en waar nieuwe werkelijkheden over elkaar heen buitelen, focust AFFR op een moment van stilstaan. Of in cinematografische termen: een freeze frame.

Lees meer

Kaartverkoop

Alle opties op een rij

Lees meer

Bezoekersinfo

Alle praktische informatie over het bezoeken van het AFFR 2022

Lees meer

Club Fountainhead

Steun AFFR, krijg 30% korting op tickets en een vrijkaartje voor de Opening Night en speciale AFFR events

Lees meer

Pers

Contactgegevens en persmateriaal vind je hier

Lees meer

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer
  • Fondsen & sponsoring AFFR wordt inhoudelijk en financieel ondersteund door een grote groep trouwe fans verenigd in Club Fountainhead, door een breed zakelijk netwerk – de King Kong business club en door een groot aantal fondsen, sponsoren en partners. Lees meer
  • Filmmakers Dit is de informatiepagina voor filmmakers & professionals Lees meer
  • Inzending films Ben je een filmmaker, -producent of distributeur en heb je een speelfilm, documentaire, animatiefilm of short? Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

GES-2 van Nastia Korkia wint de AFFR Audience Award

Na iedere vertoning vroegen we onze bezoekers met de befaamde AFFR scheurkaart naar hun mening over de film. Met een overtuigende meerderheid koos het publiek GES-2, de debuutfilm van de Russische filmmaker Nastia Korkia, tot beste film van AFFR 2022.…
Lees meer

EEN TERUGBLIK OP ZATERDAG 8 OKTOBER EN EEN PREVIEW VAN VANDAAG

Terugblik #4: vaders, zonen, en de Russische Architectuur nu

Een drukbezochte AFFR gisteren, met een films over (groot)vaders en (klein)zonen, de reis van een blok marmer, én met een indrukwekkende blik op de huidige staat de Architectuur in Rusland. Voor nu alvast een terugblik op gisteravond en een preview van de hoogtepunten van vandaag. Tot ziens op AFFR!

 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR
 - AFFR

Gisteren op het AFFR: films over (groot)vaders en (klein)zonen, de reis van een blok marmer en het China van nu. Diepe indruk maakte de presentatie van Asya Zolnikova, journalist voor Meduza en de Architect, over de staat van de Russische Architectuur onder het regime van Poetin, en de daaropvolgende vertoning van GES-2 door Nastia Korkia. Ook bijzonder was de screening van Archined Classic a Bothersome Man – op 35 mm film!

Speel Video
 - AFFR

Elke dag lichten Sophie Stravens en het AFFR-team een aantal films, debatten en specials voor je uit. In de AFFR TODAY van zondag 9 oktober:

Nederlands Fotomuseum – Van Der Keuken en zijn blik op de stad, Taming the Garden, Cane Fire & Listen to the Beat of Our Images en Kadir van Lohuizen: Food for Thought.

tickets & info

tickets
Loading...
film • stad • architectuur 4 - 8 okt. 2023