Tom Hulsman - AFFR
9–13 okt 2024
film • stad • architectuur

Pers

We verwelkomen we journalisten graag op AFFR, en bieden zowel voor als tijdens ons festival verschillende diensten om de pers te faciliteren. Op deze pagina vind je belangrijke persinformatie en onze laatste persberichten.

Lees meer

Nieuwsbrief

Lees meer

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

Sprekers

Tom Hulsman

Tom Hulsman

Tom Hulsman is architect en mede-oprichter van Studio TMOJ. Hij studeerde aan de TU Delft en de Universiteit van Melbourne en deed waardevolle ervaring op bij Braaksma & Roos architecten in Den Haag. In 2018 richtte hij samen met Maarten Suykerbuyk en Jaap Sybenga Studio TMOJ op.

Bij Studio TMOJ hebben ze een simpele ambitie: architectuur creëren die zowel de mens als de natuur dient. Ze willen gebouwen naadloos laten integreren in hun omgeving, zowel sociaal als ecologisch, en zo de wereld een beetje beter maken dan ze hem aantroffen.

Het portfolio van Studio TMOJ is gevarieerd, met projecten zoals wooncomplexen, milieuvriendelijke kantoorgebouwen, monumentale transformaties in stedelijke gebieden en particuliere projecten.

film • stad • architectuur 9 - 13 okt. 2024