René Boer - AFFR
4–8 okt 2023
film • stad • architectuur

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

Extra tickets
Do the Right Thing
verkoop start 6 juni, 12:00

De speciale screening van Spike Lee's Do the Right Thing was binnen drie dagen uitverkocht! Vanwege de grote vraag komt er daarom een - beperkt - aantal extra tickets beschikbaar. De verkoop start op dinsdag 6 juni om 12:00, wees…
Lees meer

Sprekers

René Boer

René Boer

René Boer (1986, hij/hem) werkt als criticus, curator en organisator in en buiten de domeinen architectuur, kunst, design en erfgoed. Hij is gevestigd tussen Amsterdam en Caïro en is een drijvende kracht achter het platform Failed Architecture. De afgelopen jaren ontwikkelde hij een breed scala aan tentoonstellingen, publieksprogramma’s en onderzoeksprojecten, vaak met een focus op ruimtelijke rechtvaardigheid, stedelijke verbeeldingskracht en queer-tactieken. Zijn huidige projecten zijn onder meer Contemporary Commoning, een experimentele verkenning van de relatie tussen kunst en (stedelijke) commons, Terraforming Indonesia, een programma dat grootschalige landaanwinningen onderzoekt en opnieuw in beeld brengt in samenwerking met het ruangrupa collectief en Smooth City, een aanstaande publicatie over de obsessie met perfectie in steden over de hele wereld.

film • stad • architectuur 4 - 8 okt. 2023