Meta van Drunen - AFFR
4–8 okt 2023
film • stad • architectuur

Programma

Vind hier alle informatie over het programma van het Architectuur Film Festival Rotterdam 2023

Lees meer

Sprekers festival 2023

Deze special guests spreken op het festival

Lees meer

Pers

Neem contact op met onze persafdeling

Lees meer

Nieuwsbrief

Lees meer

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

Extra tickets voor
Rem Koolhaas!

Er zijn extra tickets voor de speciale screening van Point of Origin - Building a House in Austria, met Q&A met Rem Koolhaas! In de documentaire Point of Origin volgen we architect Koolhaas en de opdrachtgever bij de totstandkoming van…
Lees meer

Sprekers

Meta van Drunen

Meta van Drunen

Meta van Drunen is mede-eigenaar van Nieuwe Bodem. Met vijf anderen test ze op een proefperceel van 2 hectare agrobosbouw, een vorm van regeneratieve landbouw. Meta studeerde architectuur in Delft, Chicago en New York, begon bij een Haags architectenbureau en zette in Boedapest de Hongaarse vestiging op. Met Eurodite werkte ze aan stedelijke en regionale ontwikkelingsopgaven in Roemenië en Oost-Europa. In Boekarest komt bij de transformatie van een oude fabriek tot culturele hub haar liefde voor pionieren, transformeren en (cultureel) programmeren samen. Met Linkeroever werkt ze in Nederland aan (her)bestemmingsopgaven. Om gebouwen en gebieden betekenis en (nieuwe) energie te geven, vanuit de kracht van een gebied en toekomstgericht. Voor de ontwikkeling van het Almeerderstrand was ze gebiedsregisseur en directeur van culturele buitenbroedplaats StrandLAB Almere en mede-initiator van Flevolab.

film • stad • architectuur 4 - 8 okt. 2023