Janne van Berlo - AFFR
9–13 okt 2024
film • stad • architectuur

Pers

We verwelkomen we journalisten graag op AFFR, en bieden zowel voor als tijdens ons festival verschillende diensten om de pers te faciliteren. Op deze pagina vind je belangrijke persinformatie en onze laatste persberichten.

Lees meer

Nieuwsbrief

Lees meer

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

Job alert: AFFR zoekt
een Ticketing Assistent

AFFR zoekt versterking! Voor ons marketing- en communicatieteam zijn we momenteel op zoek naar een Ticketing Assistent. Ben jij een student of (startende) ZZP-er met organisatietalent en oog voor detail, en heb je in augustus zin en tijd om ons…
Lees meer

Sprekers

Janne van Berlo

Janne van Berlo

Janne van Berlo richtte in 2015 Atelier van Berlo op. Na haar studies in Berlijn en Delft studeerde zij cum laude af aan haar Masters aan de TU Delft, met onderzoek naar de beleving van het heilige in een seculiere samenleving.

Ze gelooft in architectuur als ervaring; een plek die verrast, verwarmt en verwelkomt. Een plek die verankerd is in zowel de gebruikers als de omgeving, waar het ontmoeten van elkaar centraal staat. Publieke, duurzame en inclusieve plekken die mensen tegelijkertijd uitdagen en stimuleren. Met haar projecten probeert ze verleden, heden en toekomst met elkaar te verbinden. Zo creëert ze leefbare en evenwichtige plekken, en droomt ze samen van nieuwe delen van de stad. Haar debuutproject, de Innovation powerhouse, werd in 2018 afgerond en wordt veelvuldig gepubliceerd en genomineerd voor verschillende prijzen. In 2019 won ze de BNA Next Step Award voor opkomende architectenbureaus. Verder geeft Janne les aan de Rotterdamse Academie van Bouwkunst

Momenteel werkt Atelier van Berlo aan een groot aantal projecten, van onderwijsgebouwen tot hoogbouw.

film • stad • architectuur 9 - 13 okt. 2024