Jakob D’herde - AFFR
4–8 okt 2023
film • stad • architectuur

Programma

Vind hier alle informatie over het programma van het Architectuur Film Festival Rotterdam 2023

Lees meer

Sprekers festival 2023

Deze special guests spreken op het festival

Lees meer

Pers

Neem contact op met onze persafdeling

Lees meer

Nieuwsbrief

Lees meer

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

Extra tickets voor
Rem Koolhaas!

Er zijn extra tickets voor de speciale screening van Point of Origin - Building a House in Austria, met Q&A met Rem Koolhaas! In de documentaire Point of Origin volgen we architect Koolhaas en de opdrachtgever bij de totstandkoming van…
Lees meer

Sprekers

Jakob D’herde

Jakob D’herde

Jakob D’herde (27) is opgeleid als bouwkundig ingenieur aan de KU Leuven. Momenteel werkt Jakob aan een doctoraat over oudere mensen die ouder worden in Vlaanderen, België. Hij combineert ruimtelijke analyse met kwalitatief veldwerk om te proberen te begrijpen hoe de betekenis van thuis wordt onderhandeld in het latere leven via huiselijke praktijken. Voor dit onderzoek maakt hij deel uit van de onderzoeksgroep Architecture – Interiority – Inhabitation (A2I) aan de KU Leuven. 
Hij is ook betrokken bij de European Architecture Students’ Assemble (EASA), waar hij van 2018-2021 nationaal contactpersoon is en verschillende workshops begeleidt. Tot slot bereidt hij momenteel met de improvisatietheatergroep ‘viervrienden_impro’ een voorstelling voor het project Brussels Bijoux voor.

film • stad • architectuur 4 - 8 okt. 2023