Inez Weski - AFFR
4–8 okt 2023
film • stad • architectuur

Programma

Vind hier alle informatie over het programma van het Architectuur Film Festival Rotterdam 2023

Lees meer

Sprekers festival 2023

Deze special guests spreken op het festival

Lees meer

Pers

Neem contact op met onze persafdeling

Lees meer

Nieuwsbrief

Lees meer

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

Extra tickets voor
Rem Koolhaas!

Er zijn extra tickets voor de speciale screening van Point of Origin - Building a House in Austria, met Q&A met Rem Koolhaas! In de documentaire Point of Origin volgen we architect Koolhaas en de opdrachtgever bij de totstandkoming van…
Lees meer

Sprekers

Inez Weski

Inez Weski

Inez Weski is al 45 jaar, sinds 1978, strafrechtadvocaat aan de Rotterdamse balie; ze is gespecialiseerd in internationaal strafrecht, lid en oprichter van verschillende Nederlandse en internationale strafrechtorganisaties, adviseur van, docent en lid van verschillende strafrechtcommissies en erkend expert op het gebied van strafrecht die verschijnt in verschillende internationale juridische, politieke en mediaplatforms. Ze heeft columns en artikelen gepubliceerd over strafrechtelijke en maatschappelijke onderwerpen en een boek in 2014 “de jacht op het recht”. Ze staat ook bekend om haar interesse in kunst, de bevordering van mensenrechten en de rechtsstaat. Momenteel richt ze zich op het schrijven van nog een non-fictie boek, op haar schilderwerk en op juridisch advies.

film • stad • architectuur 4 - 8 okt. 2023