Harm Ede Botje - AFFR
9–13 okt 2024
film • stad • architectuur

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

Sprekers

Harm Ede Botje

Harm Ede Botje

Harm Botje schreef samen met Mischa Cohen ‘Mijn meningen zijn feiten, de wording van Thierry Baudet’. Hij schrijft profielen, reconstructies en interviews voor Follow The Money.

In 1991 begon Botje in 1991 zijn journalistieke carrière als redacteur bij het VPRO-radioprogramma Argos, maakte voor die omroep een groot aantal buitenlandreportages en presenteerde tussen 2010 en 2013 Bureau Buitenland. Eind jaren negentig was hij verslaggever bij het Radio 1-journaal, schreef interviews en reportages voor Het Parool en werkte twintig jaar als redacteur bij Vrij Nederland.

Tussen 2020 en 2022 was Botje betrokken bij het opzetten van een onderzoeksredactie voor NU.nl. Hij werd twee keer genomineerd voor een Tegel en won de European Journalism Award.

Botje (Eindhoven, 1965) studeerde rechten in Amsterdam en volgde daarna de Postdoctorale opleiding voor de Journalistiek in Rotterdam. Naast zijn werk als schrijvend journalist treedt Botje vaak op als moderator.

film • stad • architectuur 9 - 13 okt. 2024