Frans Parthesius - AFFR
9–13 okt 2024
film • stad • architectuur

Pers

We verwelkomen we journalisten graag op AFFR, en bieden zowel voor als tijdens ons festival verschillende diensten om de pers te faciliteren. Op deze pagina vind je belangrijke persinformatie en onze laatste persberichten.

Lees meer

Nieuwsbrief

Lees meer

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

Job alert: AFFR zoekt
een Ticketing Assistent

AFFR zoekt versterking! Voor ons marketing- en communicatieteam zijn we momenteel op zoek naar een Ticketing Assistent. Ben jij een student of (startende) ZZP-er met organisatietalent en oog voor detail, en heb je in augustus zin en tijd om ons…
Lees meer

Sprekers

Frans Parthesius

Frans Parthesius

Opgeleid als communicatieontwerper aan de Design Academy Eindhoven, heeft Frans Parthesius er altijd naar gestreefd om het maken van beelden te integreren in grafisch ontwerp en tentoonstellingsontwerp.

Als fotograaf en filmmaker richt hij zich voornamelijk op architectuur, waarbij hij zich niet beperkt tot gerealiseerde gebouwen en stedenbouw, maar zich ook bezighoudt met andere fasen in het proces. De afgelopen twintig jaar heeft hij intensief samengewerkt met OMA om modelfotografie een geïntegreerd en gelaagd onderdeel te maken van hun projectpresentaties.

film • stad • architectuur 9 - 13 okt. 2024