Floor Milikowski - AFFR
4–8 okt 2023
film • stad • architectuur

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

Extra tickets
Do the Right Thing
verkoop start 6 juni, 12:00

De speciale screening van Spike Lee's Do the Right Thing was binnen drie dagen uitverkocht! Vanwege de grote vraag komt er daarom een - beperkt - aantal extra tickets beschikbaar. De verkoop start op dinsdag 6 juni om 12:00, wees…
Lees meer

Sprekers

Floor Milikowski

Floor Milikowski

Floor Milikowski (Amsterdam, 1980) is journalist en sociaal geograaf. Ze is auteur van de boeken Van wie is de stad (2018), Een klein land met verre uithoeken (2020) en Wij zijn de stad (2021). Na haar middelbare schooltijd aan het Barlaeus Gymnasium studeerde ze planologie en sociale geografie aan de Universiteit van Amsterdam en een halfjaar aan San Francisco State University. Sinds 2010 schrijft ze vooral voor De Groene Amsterdammer maar soms ook voor andere media zoals het Financieel Dagblad en de Volkskrant. Ook geeft Floor overal in het land lezingen en is ze regelmatig te horen en te zien op radio en tv.

Fotocredit: Fjodor Buis

film • stad • architectuur 4 - 8 okt. 2023