Faye Ellen - AFFR
4–8 okt 2023
film • stad • architectuur

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

Extra tickets
Do the Right Thing
verkoop start 6 juni, 12:00

De speciale screening van Spike Lee's Do the Right Thing was binnen drie dagen uitverkocht! Vanwege de grote vraag komt er daarom een - beperkt - aantal extra tickets beschikbaar. De verkoop start op dinsdag 6 juni om 12:00, wees…
Lees meer

Sprekers

Faye Ellen

Faye Ellen

Faye Ellen (1985) is eigenaar en medeoprichter van Arttenders. Faye groeide op in de kunstgalerie van haar ouders in Den Helder (NL) en ontwikkelde op jonge leeftijd een sterke genegenheid en kennis van de kunstwereld en organiseerde haar eerste tentoonstelling op slechts 12 jaar oud. Sindsdien vraagt ​​ze zich af waarom de waarde van toegepaste kunst nog steeds over het hoofd wordt gezien bij het ontwerpen van leefbare ruimtes met een gevoel van verbondenheid, dus besloot ze te gaan oefenen wat ze predikte. Haar persoonlijke en bedrijfsmissie is om sociaal duurzame ruimtes in de openbare ruimte te creëren met behulp van social design, co-creatie en toegepaste kunst als haar tools om hard-, soft- en orgware te verbinden in een integraal proces, resulterend in toekomstbestendige openbare ruimtes die de gemeenschap. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring met het creëren van plaatsen die intrinsieke waarde hebben voor de gemeenschap, terwijl ze ook interessante bestemmingen worden voor anderen. Ze is bedreven in het overbruggen van de corporate en de creatieve wereld en heeft veel ervaring in het realiseren van onmogelijke projecten. Op haar 27e was ze senior projectmanager op het 11.000m2 kunstwerk van Arno Coenen en Iris Roskam in de Markthal Rotterdam; Op 30-jarige leeftijd begon ze Arttenders met mede-oprichter Siobhan Burger. Sinds de oprichting van Arttenders heeft Faye zich gericht op grootschalige ontwikkelingen met complexe relaties met belanghebbenden die de openbare ruimte voor de gemeenschap stukje bij beetje terugwinnen.

film • stad • architectuur 4 - 8 okt. 2023