Deyan Sudjic - AFFR
9–13 okt 2024
film • stad • architectuur

Pers

We verwelkomen we journalisten graag op AFFR, en bieden zowel voor als tijdens ons festival verschillende diensten om de pers te faciliteren. Op deze pagina vind je belangrijke persinformatie en onze laatste persberichten.

Lees meer

Nieuwsbrief

Lees meer

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

Sprekers

Deyan Sudjic

Deyan Sudjic

Deyan Sudjic is schrijver, curator en criticus. Hij was redacteur van het tijdschrift Domus in Milaan en directeur van de Architectuurbiënnale van Venetië. Hij is emeritus directeur van het Design Museum in Londen, hoogleraar design en architectuurstudies aan Lancaster University en redacteur van Anima, het internationale designtijdschrift.
Zijn boeken zijn gepubliceerd in elf talen. Titels zijn onder meer: The Language of Cities, B is for Bauhaus, The Language of Things, The Edifice Complex en Stalin’s Architect.

Hij heeft talrijke tentoonstellingen samengesteld, waaronder Foster, Rogers Stirling in de Royal Academy, Londen; Identity and Design, het Louisiana Museum, Kopenhagen, Design Cities, Istanbul Modern; en Zaha Hadid, Design Museum Londen; Stanley Kubrick, Design Museum Londen.

Fotografie: Mushin Akgun

film • stad • architectuur 9 - 13 okt. 2024