Christopher Schläffer - AFFR
9–13 okt 2024
film • stad • architectuur

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

Sprekers

Christopher Schläffer

Christopher Schläffer

Christopher Schlaeffer is de oprichter, CEO en voorzitter van NYOUM, het in Londen gevestigde generatieve AI-bedrijf. Daarvoor was hij Group Chief Commercial & Digital Officer van VEON (NASDAQ: VEON), Chief Product & Innovation Officer, Corporate Development Officer en Chief Strategy Officer van Deutsche Telekom (Xetra: DTE), Chief Marketing Officer van T-Mobile International en CEO van T-Online. Christopher is bestuurslid van Amnesty International.

Samen met Andy Rubin, Larry Page, Sergey Brin, Peter Chou en Cole Brodman onthulde hij ’s werelds eerste mobiele telefoon op basis van Android, T-Mobile G1. In 2007 sloten hij en Tim Cook Apple ́s eerste partnerschap voor de iPhone buiten de VS.

Christopher is door het World Economic Forum erkend als Young Global Leader, behoort tot de Top 50 Innovators To Watch en is in zijn geboorteland Oostenrijk uitgeroepen tot Manager van het Jaar 2022. Hij is beschermheer van de iamtheCode Foundation en oprichter van activism.group, een sociale onderneming gericht op gelijke kansen.

film • stad • architectuur 9 - 13 okt. 2024