Pers - AFFR
9–13 okt 2024
film • stad • architectuur

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

AFFR opgenomen in Cultuurplan
2025 – 2028

AFFR heeft een positief - en zelfs lovend - advies gekregen van de Adviescommissie Cultuurplan voor de periode 2025-2028, en dat is zeker iets om trots op te zijn: “Architectuur Filmfestival Rotterdam (AFFR) is de laatste jaren uitgegroeid tot het…
Lees meer

Pers

We verwelkomen we journalisten graag op AFFR, en bieden zowel voor als tijdens ons festival verschillende diensten om de pers te faciliteren. Op deze pagina vind je belangrijke persinformatie en onze laatste persberichten.

Pers

AFFR 2024

AFFR 2024 vindt plaats tussen 9 en 13 oktober. De kaartverkoop voor de Opening Night start op 3 september, de start van de kaartverkoop voor het festival en de bekendmaking van het volledige programma staan gepland voor 17 september. Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de AFFR newsletter.

Persaanvragen

Voor persaanvragen – over screenings, accreditaties, interviews met filmmakers of het AFFR team en samenwerkingen – kan je contact opnemen met Rookje Meijerink, Hoofd Marketing & Communicatie AFFR, via rookje@affr.nl of +31 6 48929634

Vorige edities

De Perskit over het programma van AFFR 2023 kan je hier downloaden

De Perskit van de AFFR 2023 Opening Night, a Plan for Paradise, kan je hier downloaden

 

film • stad • architectuur 9 - 13 okt. 2024