Vrijwilligers gezocht - AFFR
5–9 okt 2022
film • stad • architectuur

Festival 2022 – Programma

In een wereld die op zijn kop staat, waar de uitdagingen immens zijn en waar nieuwe werkelijkheden over elkaar heen buitelen, focust AFFR op een moment van stilstaan. Of in cinematografische termen: een freeze frame.

Lees meer

Kaartverkoop

Alle opties op een rij

Lees meer

Bezoekersinfo

Alle praktische informatie over het bezoeken van het AFFR 2022

Lees meer

Club Fountainhead

Steun AFFR, krijg 30% korting op tickets en een vrijkaartje voor de Opening Night en speciale AFFR events

Lees meer

Pers

Contactgegevens en persmateriaal vind je hier

Lees meer

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer
  • Fondsen & sponsoring AFFR wordt inhoudelijk en financieel ondersteund door een grote groep trouwe fans verenigd in Club Fountainhead, door een breed zakelijk netwerk – de King Kong business club en door een groot aantal fondsen, sponsoren en partners. Lees meer
  • Filmmakers Dit is de informatiepagina voor filmmakers & professionals Lees meer
  • Inzending films Ben je een filmmaker, -producent of distributeur en heb je een speelfilm, documentaire, animatiefilm of short? Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

Vrij 7 okt 16:45 –
Dorte Mandrup bij AFFR –
Special met BNA/BNI

Deense architect Dorte Mandrup schuift aan voor een online interview met Catja Edens. Het gesprek zal gaan over het werk van vrouwelijke architecten in een nog altijd door mannen gedomineerd vakgebied. Helpt het benadrukken van het ‘vrouwelijke’ bij het verbeteren…
Lees meer

Vrijwilligers gezocht

Voor AFFR 2022 zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen helpen tijdens het festival. Als vrijwilliger ben je van essentieel belang voor het goede verloop van het festival. Binnen een gezellig team verwelkom je bezoekers en ben je het aanspreekpunt voor vragen. Ontdek hieronder wat je kunt verwachten en meld je aan!

Vrijwilligers gezocht

De vrijwilligerstaken bestaan onder andere uit:

  • Het verwelkomen en wegwijs maken van bezoekers en AFFR-genodigden;
  • Het bemensen van de AFFR informatie- en gastenbalie;
  • Het houden van toezicht in/bij de filmzalen, verwelkomen van mensen bij filmzalen;
  • Het controleren van filmtickets;
  • Assisteren bij klaarzetten van speciale screenings, zoals debatten en Q&A.

Voor elke gewerkte dienst ontvang je een filmkaartje voor een AFFR-film naar keuze. Daarnaast kan je als zaalwacht meerdere AFFR-films bekijken tijdens je dienst. Ook krijg je uiteraard een AFFR t-shirt die je tijdens je dienst aanhebt, en daarna mag houden. Wij voorzien wat lekkers te eten en drinken tijdens je dienst, maar verschaffen geen volle (avond)maaltijden.

AFFR 2022

De veertiende editie van het Architectuur Film Festival Rotterdam 2022 vindt opnieuw grotendeels plaats in het LantarenVenster in Rotterdam. Daarnaast zal het evenement op 5 oktober aftrappen met een openingsfilm in Theater Zuidplein.

Met het thema ‘Freeze Frame’ zal AFFR 2022 voor een moment stilstaan, temidden van alle uitdagingen die de wereld op dit moment vastgrijpen. Het freeze frame zoals we dat kennen in film is een plotselinge stop in het verhaal, een terugblik op wat er gebeurd is, een heroverweging van focus en richting.

Het festival vindt plaats van 5 t/m 9 Oktober 2022. Geef je op voor één of meerdere shifts als vrijwilliger via het aanmeldformulier hieronder!

<

 

Voor vragen en meer informatie, neem je contact op met Janek Bosman via janek@affr.nl

Vragen?

Neem contact op met Janek Bosman via janek@affr.nl

film • stad • architectuur 5 - 9 okt. 2022