'Een gesprek met Thomas Kist'vrijdag 9 juni, 18:00 - AFFR
9–13 okt 2024
film • stad • architectuur

Pers

We verwelkomen we journalisten graag op AFFR, en bieden zowel voor als tijdens ons festival verschillende diensten om de pers te faciliteren. Op deze pagina vind je belangrijke persinformatie en onze laatste persberichten.

Lees meer

Nieuwsbrief

Lees meer

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

‘Een gesprek met Thomas Kist’
vrijdag 9 juni, 18:00

De Film & Architecture Studio 2023 is helemaal volgeboekt, maar er zijn nog wel tickets beschikbaar voor de lezing van DOP Thomas Kist op vrijdag 9 juni.

‘Een gesprek met Thomas Kist’<br>vrijdag 9 juni, 18:00

Thomas Kist is een internationaal gerenommeerde Director of Photography, die samenwerkte met regisseurs als Theo van Gogh, Steve Buscemi en Stanley Tucci en betrokken was bij vele documentaires over architectuur en de stad.

Dit jaar is hij één van de sprekers van de Film & Architectuur Studio. Door het tonen van een selectie van zijn werk en in gesprek met architect, filmmaker en docent Jord den Hollander en het publiek, zal Thomas een overzicht geven van zijn werk als DOP en het publiek voorzien van tips en tricks. Het gesprek is toegankelijk voor deelnemers aan de Studio en het algemene publiek.

(Beeld: Interview, Theo van Gogh, 2003)

film • stad • architectuur 9 - 13 okt. 2024