AFFR Drive-in Cinema7, 8 & 9 oktober - RDM Rotterdam - AFFR
9–13 okt 2024
film • stad • architectuur

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

AFFR Drive-in Cinema
7, 8 & 9 oktober – RDM Rotterdam

Kijk donderdag 7, vrijdag 8 of zaterdag 9 oktober om 20:00 een meeslepende architectuurfilm vanuit je eigen auto, midden in het havengebied van Rotterdam. AFFR selecteerde drie architectonische filmklassiekers die op aangrijpende wijze de uitdagingen van deze tijd aan de orde stellen.

AFFR Drive-in Cinema<br>7, 8 & 9 oktober – RDM Rotterdam

Spaceship Earth (Matt Wolf, 2020), het meeslepende verhaal van Biosphere 2, het futuristische complex waarin acht idealistische wetenschappers zich in de jaren negentig twee jaar lang hermetisch van de wereld afsloten.

KOOP KAARTEN

In This World (Michael Winterbottom, 2002), het nog steeds actuele, prijswinnende docudrama over twee jonge Afghanen en hun wekenlange tocht van een Pakistaans vluchtelingenkamp naar Londen, een verbijsterende reis vol mensensmokkelaars, verstikkende laadruimtes en tijdelijke baantjes.

KOOP KAARTEN

The Swimmer (Frank Perry, 1964), op een warme zomerdag vol poolparties in de suburbs van Los Angeles besluit Burt Lancaster naar huis te zwemmen via de zwembaden in de buurt, wat hilarische confrontaties oplevert met de leefstijl van de gegoede burgerij.

KOOP KAARTEN

 

Over de Drive-In

Kaarten kosten € 34,50 per auto met twee personen, inclusief twee drankjes. Toegang alleen met auto. Het geluid van de film wordt via FM frequentie uitgezonden. Zorg dat je autoradio werkt. De frequentie wordt bij aankomst bekend gemaakt. Uitstappen is alleen toegestaan voor toiletbezoek en het afhalen van consumpties.

Bij entree krijg je consumptiesmunten voor twee gratis drankjes. Daarnaast kun je overheerlijke nacho’s, snacks en drankjes kopen bij de foodtruck van Esa’s Nachos die op het terrein staat.

Het RDM terrein aan de Scheepsbouwweg 12 is vanaf 19:00 uur toegankelijk. Zorg dat je op tijd bent voor de beste plaatsen. De film start om 20:00 uur.

Locatie en tijd

RDM Rotterdam
Scheepsbouwweg 12
Inrijden vanaf: 19:00
Start film: 20:00

film • stad • architectuur 9 - 13 okt. 2024