AFFR 2023 Bestsellers bijna uitverkocht! - AFFR
9–13 okt 2024
film • stad • architectuur

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

AFFR 2023 Bestsellers bijna uitverkocht!

De ticketverkoop voor AFFR 2023 loopt hard, en dat geldt in het bijzonder voor de volgende drie bestsellers: Siza, The View en The Mies van der Rohe's.

AFFR 2023 Bestsellers bijna uitverkocht!

Siza, Augusto Custodio, vr 6 okt, 19:15. Vooraf gegaan door de korte film Intuition van Marit Geluk, over Siza’s ontmoeting met Adri Duivesteijn – een unieke kans om twee films over Álvaro Siza te bekijken in een gebouw van Siza.

The View, Ole Stenum, de film over de mogelijkheid of onmogelijkheid om een ethische gevangenis te bouwen. Er zijn alleen nog tickets voor zo 8 okt, 13:00, de vertoning op za 7 okt om 17:45 is volledig uitverkocht.

The Mies van der Rohe’s, Sabine Gissingen, do 5 okt, 21:00 en za 7 okt, 21:30, geeft een stem aan de vrouwen, dochters en vriendinnen die hielpen om de mythe rond Mies van der Rohe te creëren, terwijl ze zelf door ouderwetse mores en vastgeroeste tradities in hun ontwikkeling werden beperkt.

Meer AFFR? Kijk snel in ons volledige programma en kies uit bijna 100 films, sorts en documentaires!

film • stad • architectuur 9 - 13 okt. 2024