Inzending films - AFFR
9–13 okt 2024
film • stad • architectuur

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

Inzending films

De Call for Entries voor AFFR 2024 is nu open, je kan tot maandag 13 mei je film inzenden voor selectie!

Inzending films

Ben je een filmmaker, -producent of distributeur en heb je een speelfilm, documentaire, animatiefilm of short gerealiseerd over een actueel onderwerp in relatie tot stad, architectuur, landschap of de gebouwde omgeving ergens ter wereld, dan kan je tot maandag 13 mei je film inzenden voor selectie van het programma voor AFFR 2024. Je inschrijving graag voorzien van een online screener, trailer, synopsis en highres stills.

Film inzenden voor AFFR 2024

AFFR 2024
Tussen 9 en 13 oktober 2024 vindt de zestiende editie van het Architecture Film Festival Rotterdam plaats. De redactie van AFFR selecteert zo’n 90 internationale films over recente ontwikkelingen in stad en architectuur. Naast de vertoning van speelfilms, documentaires en korte films worden rondom actuele thema’s talkshows, debatten en lezingen georganiseerd.

Filmmakers en producenten worden uitgenodigd om via bovenstaande link hun films, documentaires en shorts op het gebied van stad en architectuur in te zenden voor de volgende editie. Voor vragen en meer informatie: submission@affr.nl.

film • stad • architectuur 9 - 13 okt. 2024