Inzending films - AFFR
4–8 okt 2023
film • stad • architectuur

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

Architectenweb interviewt Marieke Berkers, interim-directeur AFFR

Sinds 1 januari 2023 is Marieke Berkers interim-directeur van AFFR. Marieke is architectuurhistoricus en heeft ruim twintig jaar ervaring als onafhankelijk onderzoeker en schrijver. Vanaf 2016 was ze penningmeester van het bestuur van AFFR en is daardoor goed bekend met…
Lees meer

Inzending films

Inzending films

Ben je een filmmaker, -producent of distributeur en heb je een speelfilm, documentaire, animatiefilm of short gerealiseerd over een actueel onderwerp in relatie tot stad, architectuur, landschap of de gebouwde omgeving ergens ter wereld, dan kan je tot 10 mei je film inzenden voor selectie van het programma voor AFFR 2023. Je inschrijving graag voorzien van een online screener, trailer, synopsis en highres stills.

Film inzenden voor AFFR 2023

AFFR 2023
In oktober 2023 vindt de vijftiende editie van het Architecture Film Festival Rotterdam plaats. De redactie van AFFR selecteert zo’n 90 internationale films over recente ontwikkelingen in stad en architectuur. Naast de vertoning van speelfilms, documentaires en korte films worden rondom actuele thema’s talkshows, debatten en lezingen georganiseerd.

Filmmakers en producenten worden uitgenodigd om via bovenstaande link hun films, documentaires en shorts op het gebied van stad en architectuur in te zenden voor de volgende editie. Voor vragen en meer informatie: submission@affr.nl.

film • stad • architectuur 4 - 8 okt. 2023