Call for Entries AFFR 2023 - AFFR
4–8 okt 2023
film • stad • architectuur

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

Architectenweb interviewt Marieke Berkers, interim-directeur AFFR

Sinds 1 januari 2023 is Marieke Berkers interim-directeur van AFFR. Marieke is architectuurhistoricus en heeft ruim twintig jaar ervaring als onafhankelijk onderzoeker en schrijver. Vanaf 2016 was ze penningmeester van het bestuur van AFFR en is daardoor goed bekend met…
Lees meer

Call for Entries AFFR 2023

Heb je recentelijk een film, documentaire, animatie, VR-productie of short gerealiseerd met als onderwerp architectuur, stad, landschap of de gebouwde omgeving in bredere zin, stuur dan je werk nu in voor de filmselectie van AFFR 2023!

Call for Entries AFFR 2023

Van 4 tot en met 8 oktober 2023 vindt de vijftiende editie van het Architectuur Filmfestival Rotterdam plaats in LantarenVenster en Theater Zuidplein. In ons vijfdaagse festival programmeren we kritisch geselecteerde films en documentaires rondom verschillende actuele onderwerpen, voorzien van scherpe inleidingen en spraakmakende debatten. Ook in 2023 is AFFR een ijkpunt van filmische reflectie op stad en architectuur.

Heb je een film gerealiseerd die in ons programma past en wil je die graag vertoond zien op het grootste filmfestival ter wereld over architectuur en stad? Stuur dan nu via ons filmportaal je werk in voor mogelijke selectie in ons programma. Deadline is 10 mei.

Filmportaal AFFR

Gebruik onderstaande link om je film, documentaire, animatie, VR-productie of short in te zenden voor onze filmselectie. Deadline is 10 mei.
AFFR 2023
Loading...
film • stad • architectuur 4 - 8 okt. 2023