AFFR 2021 6 - 10 okt - LantarenVenster RDM Rotterdam Theater Zuidplein
5–9 okt 2022
film • stad • architectuur

Festival 2022 – Programma

In een wereld die op zijn kop staat, waar de uitdagingen immens zijn en waar nieuwe werkelijkheden over elkaar heen buitelen, focust AFFR op een moment van stilstaan. Of in cinematografische termen: een freeze frame.

Lees meer

Kaartverkoop

Alle opties op een rij

Lees meer

Bezoekersinfo

Alle praktische informatie over het bezoeken van het AFFR 2022

Lees meer

Club Fountainhead

Steun AFFR, krijg 30% korting op tickets en een vrijkaartje voor de Opening Night en speciale AFFR events

Lees meer

Pers

Contactgegevens en persmateriaal vind je hier

Lees meer

Film – Stad – Architectuur

AFFR onderzoekt de relatie tussen film, stad en architectuur door het programmeren en vertonen van films en door het organiseren van inleidingen en debat.

Lees meer

Geschiedenis

Alles over de geschiedenis van AFFR

Lees meer

Organisatie

Meer informatie over de organisatie van de Stichting Architectuur Filmfestival Rotterdam vindt je hier.

Lees meer
  • Fondsen & sponsoring AFFR wordt inhoudelijk en financieel ondersteund door een grote groep trouwe fans verenigd in Club Fountainhead, door een breed zakelijk netwerk – de King Kong business club en door een groot aantal fondsen, sponsoren en partners. Lees meer
  • Filmmakers Dit is de informatiepagina voor filmmakers & professionals Lees meer
  • Inzending films Ben je een filmmaker, -producent of distributeur en heb je een speelfilm, documentaire, animatiefilm of short? Lees meer

Contact

Post- en bezoekadres, contactgegevens

Lees meer

Vrij 7 okt 16:45 –
Dorte Mandrup bij AFFR –
Special met BNA/BNI

Deense architect Dorte Mandrup schuift aan voor een online interview met Catja Edens. Het gesprek zal gaan over het werk van vrouwelijke architecten in een nog altijd door mannen gedomineerd vakgebied. Helpt het benadrukken van het ‘vrouwelijke’ bij het verbeteren…
Lees meer

AFFR 2021
LantarenVenster, Theater Zuidplein & RDM Rotterdam

Dompel je vijf dagen onder in een veelheid aan films over stad en architectuur. We zijn er op drie locaties: in filmtheater LantarenVenster, met een opening in Theater Zuidplein én met een spectaculaire drive-in cinema op RDM Rotterdam. Zorg dat je erbij bent en vergeet niet je coronatoegangsbewijs mee te nemen voor een vrolijk en veilig filmfestival!

AFFR 2021<br>LantarenVenster, Theater Zuidplein & RDM Rotterdam

Dankzij de recente versoepelingen in de coronamaatregelen kunnen we veel meer publiek verwelkomen dan vorig jaar. Terug naar het echte AFFR-festivalgevoel!

Vol trots presenteren we een bomvol programma met meer premières dan ooit: spraakmakende films, documentaires en shorts over urgente onderwerpen in stad en architectuur. Voorzien van inleidingen door deskundigen, vraaggesprekken met filmmakers en debatten met betrokkenen.

NAAR HET PROGRAMMA

Koop je tickets online via ons gloednieuwe kassasysteem. Studenten, CJP- en Cineville pashouders én leden van Club Fountainhead – de vriendenpas van AFFR – krijgen 30% korting.

Vanwege coronamaatregelen moet je bij binnenkomst van LantarenVenster en openingslocatie Theater Zuidplein een geldig coronatoegangsbewijs en je identiteitsbewijs tonen. Voor wie onverhoopt niet naar Rotterdam kan komen, wordt een selectie van tien voorstellingen live gestreamd via AFFR LIVE.

See you at AFFR 2021, our lucky number!

film • stad • architectuur 5 - 9 okt. 2022